Musselkanaal in het teken van acrogymnastiek

MUSSELKANAAL - MSK Gym

MUSSELKANAAL - MSK Gym

MUSSELKANAAL – Afgelopen zaterdag was het topdrukte in de sporthal de Veenhorst in Musselkanaal, maar liefst 110 acroteams lieten hun kunsten zien aan het publiek en de jury. Acrogymnastiek is een combinatie van turnen, acrobatiek en dans. Ongeveer 300 acrogymnasten waren te gast bij MSK Gymnastiek, daar werden de voorwedstrijden acro D/E Lijn van de provinciale KNGU kampioenschappen Groningen gehouden. Voor veel acrogymnasten de eerste wedstrijd van het seizoen. Een nieuwe dans of een nieuwe partner leverde prachtige performances en spannende momenten op.
Voor MSK kwamen er drie duo’s uit. In de categorie Dames E-lijn Junior behaalden Leonie Kaijser en Loes Haan de 4e plaats en Desiree Jonker en Vera Dam behaalden de 7e plaats. In de categorie Dames Duo D-lijn Senior behaalden Lieke Buurman en Senna Frederiks de 8e plaats. En als trio voor MSK in de categorie Dames Trio E-lijn Senior behaalden Benthe Berends, Floor Stuive, Marinke Lugtenborg de veertiende plaats. Er kan worden teruggekeken op een succesvolle dag die mede dankzij de hulp van vrijwilligers goed is verlopen.