Geslaagde finale sjoelbakkenkampioenschappen

VLAGTWEDDE - Sjoelkampioenschappen MFA 't Aambeeld

VLAGTWEDDE - Sjoelkampioenschappen MFA 't Aambeeld

VLAGTWEDDE – Voor de derde keer werden er sjoelwedstrijden voor basisschoolkinderen gehouden in MFA ’t Aambeeld te Vlagtwedde in samenwerking met Huis voor de Sport Groningen, de activiteitencommissie van de MFA en de sjoelvereniging Vlagtwedde e.o. In drie voorronden werden de selectiewedstrijden gehouden voor de groepen 3 t/m 5 en 6 t/m 8. Er plaatsten zich zes sjoelers van de groepen 3 t/m 5 en drie sjoelers van de groepen 6 t/m 8 voor de finale. In de categorie groep 3 t/m 5 werd Rick de Vries eerste, voor Denise Warris, Berend Takens, Jasper Kok, Danique van Essen en Kjeld Luijten. In de categorie groep 6 t/m 8 won Thomas van Hoorn, werd Gert Siegers tweede en Thomas Keizer derde.

De bekers van de eerste tot en met de derde prijs en de medailles voor de vierde tot en met de zesde prijs werden uitgereikt door de penningmeester van de sjoelvereniging Vlagtwedde e.o., mevr. Boekelo. Alle deelnemende kinderen kregen na afloop van de selectiewedstrijden nog een mooi vaantje aangeboden. Als dank kregen de medewerkers van de sjoelvereniging een attentie aangeboden door de voorzitter van de activiteitencommissie.