Lars Koehoorn

Singer/songwriter Lars Koehoorn uit Winschoten

Singer/songwriter Lars Koehoorn uit Winschoten

De tweede zelfgeschreven single ‘Lily of the Nile’ van de 17-jarige Winschoter singer-songwriter Lars Koehoorn is afgelopen zaterdag gereleased bij Café Martini op RTV Noord. Koehoorn hoopt dat het nummer net zo goed zal worden ontvangen als voorganger ‘Home’, welke uiteindelijk een tiende plek wist te pakken in ‘de Top 25 beste nummers uit Groningen van 2014’ van Café Martini.
‘Lily of the Nile’ is een rustig, catchy en vrolijk liefdesliedje. Koehoorn schreef de tekst zelf en dook samen met producer Niels Lingbeek de studio in. Het nummer was gelijk opgenomen na de opnames van ‘Home’, het nummer ligt dus al een paar maanden te wachten op zijn release. Desalniettemin komt het nummer op het perfecte moment uit: door zijn catchy fluitje en zangmelodie is het een perfect lentenummer.
Café Martini-presentator Eric Bats schat de kans hoog in dat het nummer de komende weken wel ergens een plek weet te veroveren in de Noord 9, de eigenzinnige hitlijst van RTV Noord. Ook sidekick Selma Veltens was positief over het nummer: dit is precies zo’n soort nummer die je graag in de auto zou willen horen. 
‘Lily of the Nile’ is vanaf nu te beluisteren op onder andere Spotify en Deezer, maar is ook te downloaden op iTunes en Google Playstore. Dit nieuwe succes is ook Groot Groningen niet ontgaan, vandaar dat Lars Koehoorn het Gronings Goed is van deze week.