‘ Proatjesmoaker’ Henk de Haan leidt voetbalquiz SJS

STADSKANAAL – Valentijnsdag is de dag van de liefde.  Omdat veel mannen, naast de liefde voor hun vrouw, hun hart hebben verpand aan het voetbal houdt de voetbalvereniging SJS op zaterdagavond 14 februari daarom op deze dag een voetbalquiz.

Henk (‘Broezen!’) de Haan treedt op als quizmaster. De oud-voetballer van FC Groningen en SC Veendam kreeg twee jaar geleden landelijke bekendheid tijdens de (vergeefse) reddingspoging van SC Veendam. De Haan zal naast het leiden van de quiz ook op de hem kenmerkende wijze (als ‘proatjesmoaker’) een flink aantal anekdotes en voetbalverhalen uit de oude doos ten gehore brengen.

Leden en niet-leden van de club uit Stadskanaal zijn van harte welkom om ’s avonds vanaf 19.00 uur in de kantine aan de Julianastraat hun voetbalkennis te testen en om te luisteren naar de sterke verhalen van Henk de Haan. Naast individuele deelname kunnen er ook teams van minimaal vier spelers gevormd worden. Deelname is gratis. Inschrijven is niet nodig, maar kan wel via wiltingho@hotmail.com.