Echtpaar Van den Broek gefeliciteerd door burgemeester Galama

60-jarig huwelijk echtpaar v/d Broek Stadskanaal

STADSKANAAL – Het echtpaar Van den Broek uit Stadskanaal vierde vorige week haar 60-jarige huwelijk. De nu 83-jarige Wiebe van den Broek en zijn vijf jaar jongere echtgenote Willemke Veensma traden op 11 februari 1955 met elkaar in het huwelijksbootje. De twee zijn van oorsprong afkomstig uit Friesland en vanwege het werk bij Philips werd meneer Van den Broek overgeplaatst naar Stadskanaal, waardoor ze verhuisden naar de Zuidoost-Groninger plaats.

60-jarig huwelijk echtpaar v/d Broek Stadskanaal

Een heuglijk feit, de viering van het 60-jarig huwelijk en dat was reden genoeg voor burgemeester Galama om het jubilerende paar te feliciteren. Op 28 februari wordt het gebeuren gevierd met de kinderen, dan gaan ze met elkaar uit eten.