TSV Hoogezand presteert uitstekend

HOOGEZAND - TSV Hoogezand

HOOGEZAND – In het sportcentrum De Kalkwijck te Hoogezand vond afgelopen zaterdag de eerste van de drie plaatsingswedstrijden voor het NK Trampolinespringen, categorie C, D en E plaats.

In de ochtend werd gestreden om individueel eremetaal.

In de E klasse waren er zoveel deelnemers, dat door de KNGU besloten werd ze in twee groepen onder te verdelen. Bij de pupillen E1 gemengd ging Diede Halsema er met de gouden medaille vandoor, op de voet gevolgd door Eva van der Velde, zij kreeg de bronzen medaille om haar nek.

De andere groep pupillen, de E2 gemengd, werd gewonnen door Roby Drent, het zilver was hier voor Nadien Gremmer. Daphne Reinders won zilver bij de klasse E jeugd gemengd.

De categorie D senior gemengd bestond alleen uit Evelien Leegstra, zij kreeg daarom een gouden medaille. D junior gemengd was wat drukker bevolkt, hier wonnen respectievelijk Anna Jager, zilver en Marijke Hessbusselaar, brons.

In de klasse D jeugd meisjes kwam Melissa Werkman als eerste uit de bus, het brons was hier voor Jet Hindriks. Bij de D pupil meisjes scoorde Sandra Hartman een prachtige 3e plek in een sterk veld.

Tot slot waren de C springers aan de beurt. Bij de Senior dames was Marcella van der Meij goed voor zilver. Bij de junior meisjes was het goud voor Ilse Donkerbroek en het zilver voor Isabel van Meurs.

HOOGEZAND - TSV Hoogezand