Valentijnsfeest op ’t Swieneparredies

NIEUW SCHEEMDA - Onthulling Swieneparadies

NIEUW SCHEEMDA – Groot feest op het Swieneparredies in Nieuw Scheemda. Aanleiding was de onthulling van het nieuwe logo en de lancering van de vernieuwde website ontworpen en gemaakt door Patrick Seitner. Het feest stond, hoe kan het ook anders, in het teken van Valentijnsdag. Er waren verschillende kramen met streekproducten en het duo Lenny en Junior traden op. Iedereen had het prima naar zijn zin, niet alleen de gestage stroom van bezoekers maar ook de deelnemers van het andere onderdeel van het Swieneparredies, de zorgboerderij, die enthousiast meehielpen.
Om  één uur ‘s middags werd het logo officieel onthuld door wethouder Ricky van den Aker en Loretta Schrijver. Die laatste had haar TV-ploeg bij zich, zodat iedereen die dit prachtfeest heeft gemist, alsnog kon meegenietenbij het vermaarde programma Koffietijd, dat gisteren (maandag) aandacht besteedde aan het gebeuren.

NIEUW SCHEEMDA - Onthulling Swieneparadies