WK Snert- en Stamppotkoken

GRONINGEN – Het WK Snertkoken en het WK Stamppotkoken zal op vrijdag 20 februari 2015 plaats vinden in de prachtige keukens van het Alfa-college, Kluiverboom 3 in Groningen.

"Wij zien ernaar uit, aldus organisator Auke van der Velde, directeur van Snert en Stamppotevenementen. "Ook de bereikbaarheid voor deelnemers en bezoekers is met deze mooie locatie optimaal. De verwachting is dan ook dat veel meer bezoekers komen kijken en proeven ", Het ALFA College is zeer gunstig gelegen aan de vernieuwde Ringweg Oost, makkelijk te bereiken en een ruime gratis parkeer gelegenheid.

De belangstelling voor deelneming aan de 21ste editie van het WK Snertkoken en en de 14de editie van het WK Hollandsche Stamppot op vrijdag 20 februari 2015 in Groningen is groot. Er zijn nog enkele plaatsen vrij. Meedoen kan door inschrijven via secretariaatmwoldring@hotmail.com. De deelnemers zullen gaan strijden om de zilveren snertslaif en de zilveren opscheplepel.