Feestelijke projectweek bij CBS Op de Zandtange

MUSSEL – De leerlingen van basisschool Op de Zandtange uit Mussel hebben een feestelijke projectweek achter de rug. De hele week werd namelijk gewerkt over het thema ‘Feest’. Dinsdag werden de verjaardagen van de juffen gevierd waarbij de kinderen verkleed naar school kwamen. ’s Morgens werd een vrolijk ganzenbordspel door de school gespeeld en ’s middags genoten de kinderen van een optreden van Jos Tipker. Nadat Jos ze wat dingen had voorgedaan gingen de leerlingen zelf aan de slag met jongleerballen, kegels, doekjes en ringen. Donderdagmorgen waren Elly en Rikkert te gast. Elly las aan de jongste kinderen een prachtig verhaal voor en zong liedjes met de kinderen. Rikkert is met de oudste leerlingen bezig geweest met gedichten. De ochtend werd afgesloten door samen met Elly en Rikkert een aantal liederen te zingen.

 

MUSSEL - Collage Juffendag3 MUSSEL - Collage Elly en Rikkert MUSSEL - Collage Juffendag1 MUSSEL - Collage Juffendag2