SV Dynamica organiseert clinic

NIEUWE PEKELA – SV Dynamica organiseert in de voorjaarsvakantie een acrogym clinic voor jongens en meiden van zes tot twintig jaar. Dit gebeurt in samenwerking met Team Sport van de gemeente Pekela. Iedereen wordt van harte uitgenodigd om kennis te maken met deze prachtige sport. De clinic zal plaats vinden op zaterdagmiddag 28 februari van 12.30 tot 14.00 uur in sporthal de Spil in Nieuwe Pekela. De toegang is gratis en ouders en eventuele oppassers mogen de clinic vanaf de tribune bijwonen. Tijdens de clinic zal tevens een demo worden gegeven door leden van de acrogym selectie. Om te weten hoeveel deelnemers er komen wordt iedereen gevraagd om zich per mail bij info@svdynamica.nl , of telefonisch op nummer 06 – 312 888 93 aan te melden.

Vanaf april heeft SV Dynamica weer ruimte voor nieuwe acrogymleden in haar selectie. Dan zullen er weer nieuwe teams gevormd gaan worden voor het volgend seizoen. Als belangstellenden niet zo lang kunnen wachten, kan ze nu al meetrainen tijdens het recreatieve trainingsuur acrogym op vrijdagmiddag in de Spil. De trainingstijd is te vinden op de website van de vereniging: www.svdynamica.nl.