Anne de Vries School winnaar scholenvolleybaltoernooi Tyfoon!

Volleybaltoernooi in De Spont Stadskanaal

STADSKANAAL – Maar liefst 150 kinderen van acht verschillende scholen uit Stadskanaal deden vorige week mee aan het Scholenvolleybaltoernooi. De organisatie was in handen van volleybalclub Tyfoon uit Stadskanaal en het was een prachtige middag in sporthal De Spont, waar het door de vele volleyballers en toeschouwers een drukte van belang was. De Anne de Vries School was de grote winnaar, want bij zowel de groepen 6 en 6 als 7 en 8 won de school. Bij groep 5 en 6 was de finale zelfs een onderonsje, want Anne de Vries School 2 won van team 1. De Maarsborg werd hier derde. Bij groep 7 en 8 won de Anne de Vries School in de finale van de Oranje Nassau School, terwijl de Piet Prinsschool de derde plek opeiste. Zij won de ‘troostfinale’ van het derde team van – jawel – de Anne de Vries School. Met andere woorden, de school aan de Margrietlaan herbergt veel volleybaltalent!

Volleybaltoernooi in De Spont Stadskanaal