Badmintonclinics op basisscholen in Veendam

VEENDAM - Badminton clinics

VEENDAM – De afgelopen twee weken heeft de badmintonclub SV Meteoor circa 200 kinderen van groep 3 tot en met 8 kennis laten maken met badminton. Tijdens de gymlessen op woensdag- en vrijdagmorgen hebben de kinderen kennis gemaakt met racket en shuttle. Onder de enthousiaste leiding van enkele vrijwilligers van de badmintonclub werd de jeugd de eerste beginselen van badminton bijgebracht. Leuke oefenvormen met racket en shuttle, het overspelen en natuurlijk wedstrijdje spelen kwamen aan bod. De kinderen zijn twee gymlessen enthousiast en met veel plezier bezig geweest.

 VEENDAM - Badminton clinics

De vrijwilligers van de club hebben hier energie van gekregen en gaan dit zeker nog een keer herhalen bij andere scholen. Als de jeugd  nog nader kennis wil maken met badminton kan dat op de maandagavond van 18.00 – 19.00 uur in het Indoorcentrum aan het Jan Salwaplein. Twee enthousiaste trainers met extra begeleiding staan daar voor hun klaar!