Kabouterteam SJO Reiderland in het nieuw gestoken

REIDERLAND - Kabouters SJO Reiderland

 

REIDERLAND - Kabouters SJO Reiderland

BEERTA – Het team van de kabouters van SJO reiderland is door de sponsoren Koerierscentrum Oldambt en CTH Beerta voorzien van een nieuwe tenue. Hierdoor staan de jongste jongens en meisjes van de Samenwerkende Jeugdopleiding er weer piekfijn op. Op de foto poseren de spelers trots met sponsoren en hun trainer. Achter van links naar rechts staan:  Jacobine Herder (CTH Beerta), Joey Buze (trainer), Kjeld Bolland (trainer), Jessica Robbes (leidster) en Michel vd Laan (Koerierscentrum Oldambt). In het midden van links naar rechts: Noah Dijkhuis, Maxim Herder, Christiano Dekker, Deon Robbes en Charissa van der Veen. Zittend vooraan van links naar rechts: Sven vd Laan, Bryan Buze, Dave Hartman, Ilse Bouman en Rick Doddema.