Burgemeester Schollema opent Sportdorp Oude Pekela

OUDE PEKELA – Op zaterdag 14 maart 2015 vindt de opening plaats van het project Sportdorp Oude Pekela in MFC ‘De Binding’. Jeugd en jongeren tot 21 jaar en hun ouders zijn tussen 10.00 en 12.00 uur van harte welkom. Door middel van een sportparcours kunnen deelnemers op een snelle manier kennis maken met alle verenigingen. Deelname is gratis en sportieve kleding / gymschoenen zijn gewenst.

Burgemeester Schollema zal het startsein geven voor de voorzitters van alle sportverenigingen en de sportraad om als eerste het sportparcours af te leggen. Na de voorzitters zijn de kinderen aan de beurt. Naast het parcours zal in de hal van MFC ‘De Binding’ en informatiemarkt zijn. Op de markt staan onder andere de sportverenigingen, het Centrum voor Jeugd en Gezin, het Jongerencentrum en het Jeugdsportfonds.

Prijzen

De kinderen leggen het sportparcours af aan de hand van een stempelkaart. Deze kaart ontvangen de kinderen op de scholen. Mochten er kinderen zijn die geen kaart hebben ontvangen, dan kunnen ze deze tijdens de opening ook krijgen. Volle kaarten kunnen tot 11.45 uur ingeleverd worden in een bus op de informatiemarkt. Aan het einde van de ochtend zal burgemeester Schollema drie winnaars uit de bus trekken. De prijzen zijn: toegangskaartjes voor een volleybalwedstrijd van Lycurgus Heren 1, een basketbalwedstrijd van het eerste team van Donar en als klap op de vuurpijl zijn er twee kaartjes te winnen voor een voetbalwedstrijd van FC Groningen.

Kijk voor meer informatie over de opening op de facebookpagina van Sportdorp Oude Pekela. Onder alle ‘vind ik leuks’ op de facebookpagina zal op zaterdag 14 maart 2015 ook een prijs verloot worden.

MFC ‘De Binding’ is gevestigd aan de Sportlaan 4 in Oude Pekela.