Clinic Acrogym bij Dynamica groot succes

Clinic acrogym bij SV Dynamica in De Spil in Nieuwe Pekela NIEUWE PEKELA – De Acrogym Clinic die SV Dynamica in samenwerking met Team Sport van de gemeente Pekela organiseerde was een succes. Afgelopen zaterdag maakten diverse jongeren tussen de zes en twintig jaar kennis met deze prachtige sport.
Daar hield het niet mee op, want de huidige acrogym selectie gaf ook nog een demo. Vanaf april heeft SV Dynamica namelijk weer ruimte voor nieuwe acrogymleden in haar selectie. Dan zullen er weer nieuwe teams gevormd gaan worden voor het volgend seizoen. Als belangstellenden niet zo lang kunnen wachten, kan ze nu al meetrainen tijdens het recreatieve trainingsuur acrogym op vrijdagmiddag in de Spil. 
De trainingstijd is te vinden op de website van de vereniging: www.svdynamica.nl.