Ladies Day & Night in Pagecentrum Stadskanaal

STADSKANAAL - Ladies Day & Night STADSKANAAL – Alles wat een vrouw leuk vindt. Dat is kort samengevat wat er te vinden is op de Ladies Day & Night die plaatsvindt op vrijdag 6 maart in het Pagecentrum in Stadskanaal. De beurs, die voor de vierde keer plaatsvindt, is zeer in trek.
Ladies Day & Night is een evenement vol sfeer en gezelligheid voor de vrouw. Zo’n honderddertig stands van zaken uit Stadskanaal en verre omgeving zijn er te vinden met body & beauty, sieraden, slankproducten, bruidskleding, parfums, reizen, body fashion, lifestyle & living, kappers, cosmetica, mode en nog veel meer. Op het vrouwenterras is het ontspannen borrelen met elkaar en er zijn proeverijen van allerlei verrassende lekkernijen. Ladies Day & Night kende vorige edities overweldigende belangstelling. Zo kwamen er vorig jaar ruim vierduizend bezoekers. ,,Het was werkelijk een doorslaand succes, zegt Jessica. ,,Om iedereen de ruimte te geven om volop te genieten van de sfeer, gezelligheid en vele mooie producten die er worden gepresenteerd, is de beurs al vanaf 14.00 uur geopend.’’
De organisatie doet er veel aan om de beurs aantrekkelijk te maken. Zo is de entreeprijs bijzonder laag, een kaartje kost slechts twee euro. Bovendien is het parkeren bij het Pagecentrum helemaal gratis. Het entreebewijs is bovendien ook nog een loterijticket. Onder bezoekers van de beurs verloot de organisatie twee vliegtickets naar een Europese stad naar keuze
Ladies Day & Night vindt plaats op vrijdag 6 maart  van 14.00 tot 23.00 uur in het Pagecentrum aan de Hoveniersweg 1 in Stadskanaal. Kijk voor meer informatie over onder meer de deelnemende bedrijven op www.ladiesnightstadskanaal.nl.