Veenkoloniaal Symfonie Orkest blij met grote aanhangwagen

VEENDAM - VKSO Wagen VEENDAM –  De orkestbodes van  het Veenkoloniaal Symfonie Orkest ( VKSO) hebben sinds kort de beschikking over een grote aanhangwagen waarop groots het  logo van het VKSO prijkt. De aanschaf van deze aanhangwagen was hard nodig om o.a. de pauken, de vele lessenaars en de practikabels te kunnen vervoeren, welke nodig zijn bij ieder concert van het VKSO. Bé Leffers, die sinds de oprichting van dit succesvolle symfonieorkest, verantwoordelijk is voor het transport en beheer van alle materialen, is samen met de orkestbodes Gerry Ham, Gerrit Roosjen en Wim Leutscher, blij met deze aanwinst. Deze aanhangwagen kon worden aangeschaft met de financiële steun van de Vrienden van het VKSO. Houthandel Bé Leffers sponsort  het transport voor het VKSO waar het orkest heel blij en gebaat mee is.