Stormvogels Veendam zet leden in het zonnetje

VEENDAM - Stormvogels VEENDAM – Tijdens de jaarlijkse algemene ledenvergadering Stormvogels Veendam enkele leden in het zonnetje gezet. Aanleiding hiervoor waren de bijzondere verdiensten van deze leden voor de club. Be Messchendorp en Joop Scholtens zijn Stormvogels in hart en nieren en zetten zich al meer dan 30 jaar in voor de club in diverse functies. Naast bestuursfuncties is de wedstrijdorganisatie een belangrijk deel van hun vrijwilligerswerk. Wedstrijden als de Grote en Kleine Omloop van de VeenkoloniĆ«n zijn grote evenementen waar een grote inzet wordt gevraagd. Beide heren staan hun mannetje in deze en daarvoor benoemd als ereleden van de Stormvogels Veendam. Daarnaast werd Lonneke Uneken nogmaals in het zonnetje gezet in verband met het behalen van de Nederlandse titel in categorie 6 meisjes in het afgelopen seizoen. Een bijzondere prestatie die zeer gewaardeerd wordt door de club.