Valerie en Marieke winnen Odd Fellows Jeugdreis!

Odd Fellows jeugdprijsuitreiking Sappemeer

SAPPEMEER– Het is haast een traditie geworden. De Odd Fellows Zuid-Oost Groningen organiseert ieder jaar een actie waarbij een jeugdreis wordt weggegeven naar Canada en de Verenigde Staten. Verschillende scholen in Oost-Groningen vaardigen daarbij leerlingen af die een gooi doen naar deze prestigieuze prijs. Afgelopen vrijdag vond de finale plaats van de Jeugdprijs 2015 en de avond bestond uit de presentaties van de essays van vier leerlingen uit 5 VWO van Winkler Prins uit Veendam, Ubbo Emmius uit Stadskanaal en het Dollard College in Winschoten. Aan het einde van de avond bleek dat Odd Fellows jeugdprijsuitreiking Sappemeer

Valerie Oosterom van de Winkler Prins Scholengemeenschap te Veendam en

Marieke Klijnstra van de Ubbo Emmius scholengemeenschap te Stadskanaal de gelukkige winnaars zijn! Ze reizen binnenkort af naar het continent van ‘hope and dreams’. Wanneer ze terug zijn zullen ze verslag doen richting de leden van Odd Fellows, die dit avontuur mogelijk maken.