Charity Diner Humanitas groot succes!

HOOGEZAND - Charity Diner Humanitas HOOGEZAND – Het tweede Charity-Diner dat de afdeling Humanitas Hoogezand-Sappemeer/Slochteren op vrijdagavond 20 maart in de Vredekerk te Hoogezand heeft georganiseerd, was een groot succes. Meer dan 100 personen namen deel aan het diner. Ruim 25 meer dan het vorig jaar!

Het diner werd geopend met een toespraak van Eva Scholte, directeur van het landelijk bureau van Humanitas uit Amsterdam. Zij stond in haar toespraak even stil bij dat Humanitas dit jaar 70 jaar bestaat. En ze noemde dat meer dan ooit op dit moment meer mensen gebruik maken van de hulp van vrijwilligers van Humanitas. Het vrijwilligers aantal is vorig jaar landelijk flink weer gestegen. Ze had veel waardering voor de afdeling Hoogezand-Sappemeer/Slochteren.

Door de koks van de Vredekerk was een smaakvol 4-gangendiner voorbereid. De aanwezigen werden bediend door vrijwilligers van Humanitas. De muziek werd verzorgd door het orkest van leerlingen van de Gemeentelijke Muziekschool onder leiding van Harm Pals.

De aanwezige gasten waren vol lof over wat geboden werd. Toen de voorzitter van de afdeling Bert Kolk aan het slot van de avond de vrijwilligers en de het personeel van de Vredekerk bedankte was er een geweldig applaus van de aanwezigen. Velen zegden toe dat men het volgend jaar, wanneer Humanitas weer een Charity-Diner zou organiseren, weer terug te komen. De aanwezige personen hebben allemaal een bedrag van € 27,50 per persoon betaald. De opbrengst van het Charity Diner is nog niet bekend, maar zal lager zijn dan het vorig jaar omdat een aantal sponsoren ontbraken.