Eet voor The Gate een succes

EetvoorTheGat STADSKANAAL – Zaterdag 21 maart werd er in the Gate Stadskanaal eenmalig een restaurant gerund om geld op te halen. The Gate (voorheen jongerencentrum Sozo) is een jongerenwerk in Stadskanaal met verschillende activiteiten speciaal voor jongeren vanaf ongeveer 13 jaar.

The Gate is een concept dat Teen Challenge samen met lokale kerkelijke gemeenten toepast met als doel jongeren in de omgeving een veilige plek te bieden. Omdat het gebouw niet meer voldoet aan de normen en veiligheidseisen van deze tijd is het tijd om te verbouwen.

Om geld op te halen voor de verbouwing worden meerdere acties op touw gezet. ‘Eet voor The Gate’ afgelopen zaterdag was hier één van. Geïnteresseerden konden voor 20 euro een avond heerlijk komen dineren. Wethouder Johan Hamster van Jeugd, Zorg en Onderwijs schoof tijdens deze avond samen met zijn vrouw aan bij de actie. Dit was meteen een goede gelegenheid om de wethouder te informeren over de plannen van The Gate.