Leerlingen OBS Beukenlaan bleven zonsverduistering volop!

WINSCHOTEN - OBS Beukenlaan zonsverduistering

WINSCHOTEN – De kinderen uit groep 7 van OBS Beukenlaan uit Winschoten zaten er afgelopen vrijdag helemaal klaar voor. Dankzij Pearle hadden alle leerlingen een eclipsbrilletje en hebben ze zich door middel van een werkboekje met vragen voorbereid over de zonsverduistering. Rond half tien ’s ochtends gingen ze dan ook vol goede moed naar buiten om de zonsverduistering te aanschouwen, maar op dat moment was er nog niets te zien. Een uur later probeerden de leerlingen en leerkracht Cristel Prins het opnieuw. Om 10.37 uur was dan eindelijk het ‘moment supreme’. Alle kinderen zaten klaar met hun eclipsbril op. Door de bewolking kon de enthousiaste club niet alles zien, maar al met al was het toch een hele belevenis.

WINSCHOTEN - OBS Beukenlaan zonsverduistering