Project ToGether wint prijsvraag Stichting Sjoerd

KIEL-WINDEWEER – De winnaar van de prijsvraag voor het vijfjarig jubileum van Stichting Sjoerd is het Project ‘ToGether’ geworden. Dit project heeft de prijs van 500 euro gewonnen. Het is een samenwerkingsproject waarbij kinderen uit migranten- en vluchtelingengezinnen uit Utrecht schoolkinderen van ‘De Vrije Ruimte’ uit Den Haag ontmoeten. Naast verschillende activiteiten maken zij een CD met liedjes over onder andere liefde, vrede, respect en eerlijkheid. Meer informatie over het project op de website www.onemelodie.nl

Project Together sluit met haar activiteiten aan bij de doelstelling van Stichting Sjoerd www.stichtingsjoerd.nl. Het is mooi welke positieve effecten dit heeft, zowel in het contact met kansarme kinderen onderling, maar ook het grote belang daarbij voor nu en later in de samenleving: begrip voor elkaar en leren over ‘Samenwerking en Geluk.’