Echte bakker Wim Zeilema verkoopt ook brood bij Keurslager Westerman

VEENDAM - Wim Zijlema en Gert Westerman VEENDAM – Echte Bakker Wim Zeilema en Keurslager Westerman zijn vorige week een samenwerking met elkaar aangegaan. Bij diverse klanten groeide de behoefte voor een verkooppunt van de bakker in het centrum van Veendam en die mogelijkheid is er nu. Zeilema verkoopt een deel van zijn brood in de winkel van Keurslager Westerman. “Verschillende mensen hebben gevraagd naar de mogelijkheid om brood in het centrum te verkopen”, vertelt Zeilema. “Het centrum van Veendam heeft momenteel geen bakkerij zoals wij dat zijn. Daarop vroeg Keurslager Gert Westerman of we niet samen konden gaan werken. Dat hebben we besloten en sinds enkele weken wordt het brood van ons nu verkocht in de winkel van Keurslager Westerman.” Met succes, want het wordt gewaardeerd door de klanten. “Mensen zijn gewend eerst brood te kopen en dan naar de slager te gaan”, weet Zeilema. “Nu hebben ze in het centrum alles onder één dak. We verkopen beide ambachtelijke producten en de klanten weten ons goed te vinden. Door deze samenwerking staan we samen sterker.”
Echte Bakker  Wim Zeilema is gevestigd aan De Reede 2 in Veendam en is telefonisch bereikbaar via 0598 – 631 111. Keurslager Westerman, nu dus ook het verkooppunt voor brood, is gevestigd aan het Promenadepad 79/81 in Veendam en is telefonisch bereikbaar via 0598 – 612 700.