Flash mini 1 grijpt goud

VEENDAM - Flash mini kampioen VEENDAM – Sanne, Paula, Esmée, Lynn, Sofie, Paula en Chloë zijn zaterdag kampioen geworden met hun volleybalteam Flash mini 1. Met nog 2 wedstrijddagen te gaan en 10 punten voorsprong,  vertrok het team zaterdagochtend naar  sporthal De Bast in Onstwedde. De meiden moesten 3 sets winnen om het kampioenschap vroegtijdig te kunnen vieren. Anders had het team zich op zaterdag 10 april opnieuw moeten bewijzen.
Flash begon sterk tegen Zuvoc en won de eerste set met 42-25. In de tweede set werd de spanning te groot, waardoor het team de set weggaf. In de volgende wedstrijd tegen Oostermoer ging het gelijk op. Coach Richard probeerde de rust in het spel te houden en wilde zien dat de meisjes aan het genieten waren van de wedstrijd. En dat lukte! De kampioenen zongen hun yell: “Say oe ah Flash Veendam” en keerden met bloemen en gouden medaille huiswaarts.