Miranda Meulenkamp

HOOGEZAND - Miranda Meulenkamp Kunstenares Miranda Meulenkamp exposeert van 10 april tot 5juni in het Strandpaviljoen Meerwijck te Kropswolde. Ze gaat hier haar allernieuwste werken laten zien. 
Het is een variëteit  aan onderwerpen,  Maar op een geheel eigen wijze benaderd en geschilderd. Zelf noemt ze het hippe kunst en woon stylisch verantwoord. Zwart en wit hebben veel de hoofdrol en met een kleine Touch van kleur.
Miranda schilderde jaren landschappen en heeft deze even geparkeerd. En is zich gaan ontwikkelen met andere benaderingen van verschillende onderwerpen. Ze heeft zich laten inspireren door vogels en honden maar ook een fiets is op geheel eigen wijze neergezet. 
Alle dagen schildert zij in haar atelier achter in de tuin. Hier heeft ze een heel vrij uitzicht over het land. En is het heerlijk genieten van de stilte . en kan ze in alle rust schilderen. Op haar website mirandameulenkamp.nl is veel meer te vinden over haar manier van kunst bedrijven.
De expositie in Kropswolde is de moeite waard om te bezoeken, het laat een hele nieuwe kant zien van de kunstenares. Miranda Meulenkamp is dan ook het Gronings Goed van deze week.