Werkelijk iedereen is welkom bij SV Mussel

Traplift bij SV Mussel Club neemt traplift in gebruik

MUSSEL – Vele verenigingen hebben als motto dat iedereen erbij hoort. De plaatselijke voetbalvereniging SV Mussel uit het gelijknamige dorp heeft dit echter in de praktijk gebracht. De afgelopen maanden werkten vrijwilligers hard aan het realiseren van een traplift. Minder valide toeschouwers kunnen nu met hun rolstoel plaatsnemen op de tribune. Afgelopen zaterdag werd de nieuwste aanwinst van De Slenk in gebruik genomen.
Daarmee kunnen trouwe volgers als Ester Strockmeijer (die afgelopen zaterdag keurig de entreekaartjes verkocht) en Ties Hemmes ook plaatsnemen op de tribune.
Het tekent het karakter van de club volgens voorzitter Meeme Wubs, want iedereen hoort er in Mussel bij. Het fraaie staaltje techniek werd mede mogelijk gemaakt door een subsidie van de Zwaluwen Jeugdactie, dat ruim 2300 euro beschikbaar stelde voor de realisatie van de traplift.
“Schrijf over de wedstrijd maar niks op”, lachte Wubs na afloop. Daarmee zei hij niets te veel, want de middag na de presentatie van de traplift mocht de SVau aantreden tegen Waskemeer. Het werd geen daverend succes. Er werd wederom verloren, ditmaal met 3-0.
Voor Mussel lijkt de gang naar de vijfde klasse onvermijdelijk. Daar werd na afloop van gebaald door menigeen, behalve door Ties Hemmes.
Die was, evenals Ester Strockmeijer, de koning te rijk met de nieuwste aanwinst van Mussel. Hij staat op de foto met de vrijwilligers die de voorziening klustechnisch mogelijk maakten en met  Jeanet Strockmeijer (moeder van Ester). Voorzitter Meeme Wubs neemt de cheque in ontvangst.