Prima Judoweekend Judoschool Oost-Groningen

Luna Arends ASSEN – Zaterdag 11 april was alweer het 38ste keer dat het Bartje toernooi werd georganiseerd door judovereniging Asahi uit Assen. Over 9 matten moesten 600 judoka’s uitmaken wie er met de prijzen naar huis gingen. Judoschool Oost- Groningen Tan-Ren-Jutsu wist op dit sterk toernooi veel prijzen in de wacht te slepen.

Goud was er voor de bijna onverslaanbare Caylan Wering, hij wist al zijn partijen overtuigd te winnen met Ippon in de klasse +56 kilo jongens tot 12 jaar. Ook was er goud voor de judo meiden Cindy Oost en Luna Arends in de klasse -40 kilo en – 44 kilo tot 12 jaar. Een bronzen medaille was er voor Mike Oost, Isa Heideveld en Esmee Vos die in grote poules lieten zien dat zij bij de besten horen. Ook de judoka’s die de wedstrijdtraining bezoeken van Judoschool Oost-Groningen wisten knap een prijs te winnen, Milan de Klein goud, Rik Fissering zilver en Kevin Wubs brons. Voor meer informatie voor judo in Winschoten, Finsterwolde, Stadskanaal, Musselkanaal, Ter Apel en Vlagtwedde kijkt u op www.judotanrenjutsu.nl.