Wedstrijdteams EHBO Sappemeer presteren tijdens regiowedstrijden

SAPPEMEER - EHBO wedstrijden KOLHAM – Op de regionale EHBO wedstrijd gehouden in Kolham zijn de twee wedstrijdstrijd teams van EHBO Sappemeer tweede en derde geworden. Het heren team heeft met 305 punten de 2e plaats veroverd en het damesteam met 288 punten de 3e plaats .

Beide teams hebben de afgelopen tijd hard getraind onder de deskundige leiding van EHBO kader instructeur Hilda Reinders. De volgende stap zijn de nationale kampioenschappen op 30 mei in Rijssen. Ook daar gaan beide teams naar toe . EHBO wedstrijden zijn vaardigheidsproeven. In ruimtes worden scenes opgezet waar een team EHBO’ers op losgelaten word ze moeten de situatie overzien en er dan naar handelen en dat is beide teams dus goed gelukt door veel te oefenen. Op de open dag van onze vereniging op 23 mei aanstaande zullen beide teams in diverse demonstraties sommige samen met de brandweer en ambulance zijn te zien.

Op de foto staan Istvan Tiehuis, Jeroen Hartman, Melle Visser en Dennis Funcke van het heren team en Heidi Brugge ,Patricia Stuursma ,Gea Slagter en Antoinette de Vries van het dames team. Geheel rechts staat instructeur Hilda Reinders.