WMC laat punten liggen in Apeldoorn

WINSCHOTEN – Afgelopen vrijdag vertrok de selectie van zvv WMC richting Apeldoorn voor de belangrijke uitwedstrijd tegen WS/andyvandermeijde.nl. Door een blessure van keeper Douwe Slootman werd ‘good old’ Bernard Bos weer van stal gehaald en de goalie keepte een puike wedstrijd. Desondanks kon ook hij niet voorkomen dat WMC een 6-5 nederlaag leed.

Na een 0-1 een voorsprong via Mart van der Veen en een 1-2 voorsprong dankzij Jordi Sanders was de ruststand 4-2 in het voordeel van WS. Na de thee probeerde WMC de wedstrijd te doen kantelen en dat lukte via Anton Hekman (twee keer). Na de 5-4 miste WMC nog een tienmetertrap, waardoor WS het duel met 6-4 leek te beslissen. Marcel Smit, tevens aanvoerder, liet WMC nog wel dichterbij komen tot 6-5, maar daar bleef het bij.

Vrijdag speelt WMC thuis tegen Zeemacht uit Den Helder. Dan dienen de Winschoters te winnen. Aanvang: 21.15 uur.