WMC pakt laatste strohalm

WINSCHOTEN – In de thuiswedstrijd tegen MSV Zeemacht uit Den Helder heeft zaalvoetbalvereniging WMC de laatste strohalm gegrepen in de strijd tegen degradatie. De selectie van trainer Marcel Kruize won namelijk met 8-3 en wanneer er volgende week tegen Volendam gewonnen wordt bestaat de kans dat de nacompetitie wordt ontlopen.

Na een 1-0 ruststand voor Zeemacht kwamen de bezoekers vlak na de thee zelfs op een 2-0 voorsprong. Dat was het sein voor WMC om uit een ander vaatje te tappen. Marcel Smit zorgde via twee treffers voor de aansluiting en de gelijkmaker. Via Mart van der Veen en Erwin Aukes werd er zelfs een voorsprong gecreëerd. Zeemacht kwam nog terug tot 4-3, maar daarna liep WMC uit naar een mooie 8-3 overwinning.

Vrijdagavond gaat WMC op bezoek bij zvv Volendam, dat onlangs kampioen wist te worden. Bij winst kan WMC nacompetitie ontlopen.