Zaalvoetbalteam Vireau Bloemen kampioen

VEENDAM - Vireau kampioen VEENDAM – Zaalvoetbalteam Vireau Bloemen is afgelopen vrijdag kampioen geworden in de tweede klasse. Ook hebben ze de Fairplay-cup, de beker voor de minst gepasseerde keeper/tegengoals gewonnen. Op basis van het doelsaldo hebben ze concurrent Optie 1 achter zich gelaten.

Nadat in 2011 een paar kameraden besloten een vriendengroep op te richten bij V & Z Veendam, zijn ze dit jaar voor het eerst kampioen geworden. In 2011 zijn ze gestart in de 3e klasse, waarna ze in 2012 promoveerden naar de 2e klasse. Na twee jaar wennen in de 2e klasse is het Vireau Bloemen dit jaar gelukt om kampioen te worden. Dit houdt in de ze het volgend seizoen in de 1e klasse zullen uitkomen. De laatste wedstrijd werd gespeeld tegen het team van OG2. Vireau Bloemen wist te winnen met 7 – 2. Er waren veel supporters op afgekomen die in het rood waren gekleed en hadden spandoeken en trommels meegenomen. Bert Huizenga was een blijde coach na afloop. Aanstaande vrijdag zullen ze officieel worden gehuldigd.