OBS De Vlonder naar regiofinales schoolvoetbal!

BLIJHAM - Schoolvoetbaltoernooi

BLIJHAM – Het was een prachtige sportmiddag, vorige week woensdag. De scholen van de gemeente Bellingwedde speelden in twee poules in het kader van het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi en na een mooie voetbalmiddag is OBS De Vlonder erin geslaagd om zich te plaatsen voor de regionfinales op 20 mei. Deze worden die dag op sportpark De Langeleegte in Veendam gespeeld. De Vlonder eindigde in poule A vóór De Westerschool 1 uit Bellingwolde, De Driesprong uit Vriescheloo en De Loopplank uit Blijham. De Westerschool 2 uit Bellingwolde was het beste team in poule B en mocht zich mengen in poule A, maar kwam daarin tekort. De scheidsrechters Stoppels, Wierenga, Stel en Boltendal beleefden een prima middag, want het verloop was over het algemeen zéér sportief te noemen.

BLIJHAM - Schoolvoetbaltoernooi