Abiant/Set Uppers levert 2 kampioensteams

SCHEEMDA - Abiant Set Uppers kampioen SCHEEMDA – Door de C meiden van Abiant/Set Uppers is een topprestatie geleverd! En niet alleen door de meiden, maar ook door hun ouders en hun trainer/coach Pascal Hoogstra. Iedere week wordt er”2x in de week getraind. Op woensdagavond in de sporthal van Winschoten krijgen ze training van jeugd-international Pascal Hoogstra en op donderdagavond in Scheemda techniek training van Henk Koops.
In een jaar tijd zijn de meiden enorm vooruitgegaan. Kledingsponsor KK Kampen mag zeer blij zijn met “zijn” investering in deze meiden. Van de 20 wedstrijden werden er 18 gewonnen! Niet alleen de meiden zijn super fanatiek, maar ook de ouders zitten iedere wedstrijd op de tribune. Het gejuich en gejoel is vaak al buiten de sporthal te horen.
“Het werkt zeer stimulerend”, volgens trainer/coach Pascal Hoogstra. “Ik hou er wel van dat ouders positief betrokken zijn bij hun kinderen” “Een van mijn laatste trainingen betrek ik de ouders ook bij de training!” “Ik ben zeer trots op deze groep meiden”.
“Halverwege het seizoen waren er 8 meiden. Daar is in januari nog een meisje bijgekomen. Ze hebben haar goed opgevangen. Het zijn gewoon allemaal leuke, leergierge meiden en gezellige ouders”. “Ik ga ze enorm missen!”
Ook Indy, Sanne, Megan, Carmen, Romy, Isca, Lian, Britt en Demi zeggen hun trainer te gaan missen. Per 1 augustus gaat Pascal naar Papendal verhuizen. Hij zal uitkomen voor Jong Oranje en het Talentteam van Papendal in de ere-divisie.