Bevrijdingsoptocht Midwolda en Oostwold

OOSTWOLD – Nog een paar weken en dan is het zover. Inmiddels worden er in diverse schuren en garages druk geknutseld, getimmerd en geverfd.
Boerenwagens en karren worden omgetoverd tot prachtige praalwagens en ook de straten laten zich niet onbetuigd. Ook zij zijn druk bezig met de voorbereidingen. Het belooft een prachtige happening te worden. En voor wie wil kan de optocht twee keer bekijken, ‘s morgens in Oostwold en ’s middags in Midwolda.
Het vertrek naar Oostwold is om 09.30 uur en naar Midwolda om 13.30 uur.
En ’s avonds is er een feestavond in Boerderij Hermans Dijkstra. De zaal is open om 19.00 uur en de muziek is van “de Rio’s”. De entree is vrij en voor alle inwoners van Midwolda en Oostwold. Voor meer info: Anja Meijer tel. 552769 of e-mail: meijer-komdeur@hetnet.nl, Greetje Haan tel. 552668 of e-mail: ghaanstek@ziggo.nl, Erna Welp tel: 06-53552750 of e-mail: erna@cmmail.nl , Els Stoppels tel. 552709 of e-mail: wiljanstoppels@msn.com
Oproep aan alle bewoners van Midwolda en Oostwold: Wilt u de auto’s zover mogelijk aan de kant parkeren, zodat evt. de hulpdiensten er langs kunnen? De organisatie dankt u hartelijk.