Klaas Woltermann

WINSCHOTEN - Klaas Woltermann Klaas Woltermann is bestuurslid van de pas opgerichte seniorenvereniging OSV in Oost-Groningen. Hij schrijft over de groei van de vereniging.

Twee maanden na de oprichting op 4 febr. 2015 hebben zich reeds 250 senioren als lid bij de OSV aangemeld. Deze leden wonen in de gemeenten Oldambt, Bellingwedde, Pekela, Hoogezand, Veendam, Stadskanaal en zelfs in Duitsland. De doelstelling van onze nieuwe vereniging spreekt heel veel ouderen aan en daarom maken we ons niet meer druk om het verleden, want elke minuut dat we dat doen gaat af van onze toekomst.                                                                                                     
Deze doelstelling is kort samengevat:                                                                                                                 
* opkomen voor de rechten, wensen en belangen van senioren op sociaal-maatschappelijk en met name recreatief gebied.                                                                  * De OSV wil een goede bijdrage leveren aan de participatiesamenleving voor alle ouderen, met name voor de senioren in Oost Groningen.                                  
* Het organiseren van veel interessante en vooral leuke activiteiten. Dit doen we in Beerta, in Blijham, in Winschoten en Rhede; onder andere met bingo, toneel, klaverjassen, sjoelen, filmvoorstellingen,gezellige feestavonden, ééndagsreizen en meerdaagse busreizen.                                                                                                                                    
* De OSV is een gezellige ontmoetingsplaats van veel en vaak bekende leeftijdsgenoten, er is een goede sfeer en iedere senior is welkom.                                  
* We verzorgen vervoersmogelijkheid voor alle leden, iedereen kan dus overal naar toe!                                                                                                                             * 8 Keer per jaar bezorgen we ons eigen( gratis) mededelingenblad “De Taaie Rakkers” en bent u op de hoogte van alle activiteiten.                                                      
* We zijn maatschappelijk betrokken en bieden ondersteuning bij zaken als belastingen, invullen formulieren, collectieve zorgverzekering en andere problemen.                                                                                                                           * Na betaling van de lage contributie van tien euro per persoon per jaar jaar ontvangt elk lid een ledenpas, waarmee u toegang hebt voor alle activiteiten. Heeft u belangstelling?
Bel met Fokko Tuin (0597420589) of met Klaas Woltermann(0597-423674).