Selectie FC Groningen heeft brede muzieksmaak

GRONINGEN – Het eerste gedeelte van de huldiging van FC Groningen heeft al voor prachtige plaatjes gezorgd. Na het vertrek vanaf de Euroborg toog de rode bus met daarop de spelers door de binnenstad, op weg naar het Stadspark. De sfeer was uitgelaten, met de Beertster cultheld Hans Hateboer als één van de gangmakers.

Want het was de inwoner van Beerta die met sjaaltjes strooide en de menigte opzweepte, iets waar Jarchinio Antonia en Nick van der Velden ook behoolijk in slaagden. Qua muzieksmaakt was het allemaal erg breed, van Django Wagner tot de nieuwe ster Kenny B. “Dickie Lukkien olé, olé!” zong de selectie, vlak nadat het treinspoor nabij de Paterswoldseweg was gepasseerd. Unieke beelden! Het Stadspark stroomde behoorlijk vol en FC Groningen liet dit via haar Facebook-account middels deze foto zien.

Huldiging Stadspark