Domper voor Musselkanaalster voetbaldames

MUSSELKANAAL – Het leek allemaal zo mooi. Slechts één gelijkspel en verder louter overwinningen voor de voetbalmeiden van vv Musselkanaal en de titel was dan ook in handbereik. Thuis tegen Siddeburen moest het nog even gebeuren.

Het liep helaas anders. Ondanks het feit dat de groenwitte brigade van trainer Harry Wiekens de hele wedstrijd de betere ploeg was, ging Siddeburen er vlak voor tijd met de overwinning vandoor. Sponsor en supporter Hans de Jonge is echter trots op de ploeg. “Het is helemaal geweldig wat hier gebeurt”, vertelde hij. “Trainer Harry Wiekens doet er zo stinkend zijn best voor. Hij heeft van niets iets gemaakt.”

Met die goede moed mogen de meiden richting het einde van het seizoen proberen om alsnog het kampioenschap binnen te slepen. Daartoe krijgen ze nog de kans, want ze moeten nog op bezoek bij Siddeburen, de ploeg die nu gedeeld met Musselkanaal aan kop gaat.

Damesvoetbal: Musselkanaal - Siddeburen