Wisselende ervaringen bij Waterweekend Blauwestad

BLAUWESTAD – Heel Oldambt stond afgelopen weekend bol van de activiteiten. Op de eerste dag wist Waterweekend Blauwestad op de verschillende plekken weinig publiek te trekken door de regen, aan de andere kant was er ook goed nieuws te melden. Gedeputeerde Henk Staghouwer en wethouder Ricky van den Aker waren namelijk met velen getuige van de opening van de Blauwe Passage, waardoor rondgaande vaarroutes mogelijk worden in het gebied. Het moet de economie een impuls geven. Het heeft ook wat gekost, want wethouder Van den Aker meldde dat er liefst 19 miljoen euro was vrijgemaakt voor dit project.

Op de verschillende plekken werd er ondanks het wisselende weer het beste van gemaakt. Het programma was talrijk, de bezoekers die er waren hebben zich uiteindelijk meer dan prima vermaakt.

BLAUWESTAD - Waterweekend vp