Peter Pijper

Zanger Presentator en entertainer Peter Pijper is geboren in Veendam. Vanaf zijn twaalfde is deze entertainer al druk bezig met drive-in shows en ander amusement, waaronder het verzorgen van de Sinterklaas. Na een opleiding in de verpleging besluit Peter op zijn achttiende dat dit niet zijn ding is en gaat verder in de horeca. Het werk in de horeca brengt hem in contact met de entertainment. Als presentator en later ook entertainer is Peter Pijper erbij gaan zingen. In 2009 verschijnt Liefste, de eerste officiële single en vele zullen volgen.
Na het succes van ‘Lachend in de regen’ komt Peter Pijper nu met ‘Wat je niet hebt dat heb je niet’, een nummer geschreven door Pascal de Vormer.HT-Zanger140600602

Het is een nummer dat echt bij het lenteweer past. Zomers en een hoog meezinggehalte, oftewel: een gezellige meestamper. Geheel opgenomen bij de PenT studio in Muntendam, onder leiding van Peter van der Veen. En van het nummer zal binnenkort ook een clip verschijnen. De redactie van Groot Groningen wenst Peter Pijper veel succes met zijn nieuwe hit. Aan enthousiasme geen gebrek, aangezien Pijper alles met beide handen aangrijpt. Peter Pijper is dan ook het Gronings Goed van deze week.