Veiling kunstwerk Bert Dolfing voor goed doel

WINSCHOTEN - Bert Dolfing kunstwerk WINSCHOTEN – Zaterdag 9 mei jongstleden keek het winkelend publiek vreemd op toen midden in de binnenstad van Winschoten het geluid van een kettingzaag te horen was. Kunstenaar Bert Dolfing heeft in zes uur tijd in het centrum van Winschoten een prachtig sculptuur van een zeepaard gecreëerd. In samenwerking met Chocovin, die ook in actie is voor “Team Thijs”, en de Winschoter ondernemers, veilt Winschoten24 dit unieke kunstwerk. De opbrengst van de veiling wordt gedoneerd aan Team Thijs.

Thijs is een 1-jarig jongetje met een zeer zeldzame vorm van kanker die slechts bij één op de vijf miljoen baby’s voorkomt. Team Thijs wil zoveel mogelijk geld inzamelen voor onderzoek en voorlichting over deze ziekte. Belangstellenden kunnen bieden via Winschoten24 of door een e-mail te sturen naar info@winschoten24.nl met daarin het bod. De veiling sluit zondag 7 juni om 18.00 uur.

Het kunstwerk is te bekijken in het Infopunt, Oldambtplein 10 te Winschoten.