Voetbaldames Musselkanaal kampioen!

MUSSELKANAAL - Dames Musselkanaal kampioen MUSSELKANAAL – Onlangs was er nog de grote deceptie bij de Musselkanaalster voetbaldames. De thuiswedstrijd tegen concurrent Siddeburen werd met het kleinst mogelijke verschil verloren en het kampioenschap stond op losse schroeven. De meiden toonden echter karakter en herpakten zich. Gisteravond werden de ladies van trainer Harry Wiekens alsnog kampioen. De verslagen tegenstander? Siddeburen…

Gisteravond waren de voetballende meiden met 1-0 te sterk voor Siddeburen en haalden ze op de best mogelijke wijze sportieve wraak. Winnen van de directe concurrent én daarbij ook nog tot kampioen worden uitgeroepen, beter kan het haast niet. Supporter en sponsor Hans de Jonge was erbij en legde de dames vast op de gevoelige plaat. Vanavond wordt het feestje flink gevierd, vanaf half negen ‘s avonds gaat het helemaal los in de kantine van vv Musselkanaal. Dames, gefeliciteerd!