Veendammer raad brengt bedrijfsbezoek aan HUSA Logistics

VEENDAM - Bedrijfsbezoek raad Veendam VEENDAM – De gemeenteraad van Veendam heeft afgelopen vrijdag een bedrijfsbezoek afgelegd bij HUSA Logistics (voorheen IMS) in Veendam. Na een presentatie in de raadszaal door Frank Fokkens (General manager van HUSA) en Micha Koster (Supply chain manager en operations) werd er een rondleiding georganiseerd over het uitgestrekte bedrijven terrein bij HUSA logistics in Veendam.

Om de raadsleden mee te nemen in het logistieke proces werden ze voorzien van een barcode in de raadszaal. Aangekomen bij HUSA werd bij ontvangst na het inscannen, de raadsleden bij naam verwelkomd en wisten de mensen van HUSA gelijk de schoenmaat van de persoon voor de veiligheidsschoenen. Tijdens de rondgang (foto: Bert Buiring) werden de raadsleden in het warehouse gescand op het zetveld bij inslag, in een stelling en als uitslag bij het einde van de rondgang. Hierdoor kon HUSA precies traceren waar de mensen waren geweest en of ze allemaal veilig terug waren gekomen. Een sterk staaltje logistiek en een hele bijzondere ervaring voor de raadsleden.

Al met al werd de rondleiding als zeer indrukwekkende ervaren bij HUSA Logisitics.