Terugblik bijeenkomst duurzaamheidsvisie

VEENDAM - Bijeenkomst duurzaamheidsvisie VEENDAM – De inwoners van Veendam hebben onlangs van gedachten gewisseld over de op te stellen duurzaamheidsvisie.  Op basis van verschillende thema’s mochten inwoners meepraten over: Energie, Water, Groen & Natuur, Afval en Mobiliteit. Er waren verschillende discussies over deze thema’s. De gemeente kijkt terug op een mooie bijeenkomst met waardevolle bijdragen. Een aantal citaten van inwoners: ‘Als afval als grondstof geld oplevert, betaalt de gemeente dan op termijn aan haar inwoners voor het huishoudelijk afval?’ Daarnaast is de volgende bijdrage ook een mooie  ambitie : ‘In 2030 moet daar waar het kan gras en gazon omgezet worden in bloemenweides.’ Allemaal waardevolle bijdrage die de gemeente kan gebruiken voor het opstellen van de duurzaamheidsvisie. Bewoners krijgen de kans om mee te praten. Op woensdag 17 juni wordt er een soortgelijke avond georganiseerd, om 19.30 uur in het gemeentehuis in Veendam.