Martin Drent gepasseerd bij Oud FC Groningen

Martin Drent

Martin DrentEMMEN/GRONINGEN – Voormalig cultspits Martin Drent zal er niet bij zijn wanneer Oud FC Groningen tijdens de Open Dag aantreedt. Het clubicoon van FC Groningen is niet gevraagd en dat steekt een beetje bij de aimabele Drent, zo laat hij op zijn Facebook-pagina weten.

“Zelfs oud FC Groningen heeft me niet meer nodig tijdens de open dag! Helppp”, aldus een verbaasde Drent op zijn account. De oud-aanvaller van Groningen, FC Emmen en BV Veendam kan op vele steunbetuigingen rekenen. “Werkelijk schandalig!”, is de niet mis te verstane reactie van René Nijgh.

Voormalig doelman Richard Vennema laat echter weten dat het toch wat genuanceerder ligt. “Wat doe jij zielig Martin”, reageert Vennema verontwaardigd. “Ik heb je paar keer gevraagd maar jij kan nooit en nu op fb zetten. Beetje raar dit.”

Drent voelt zich al langere tijd gepasseerd door zijn grote liefde FC Groningen. De huidige oefenmeester van Rohda Raalte hoopte op een baan als trainer bij de beloften van FC Groningen, maar ook die vacature ging aan zijn neus voorbij. De FC koos voor Alfons Arts, tot grote teleurstelling van Drent.