Trimloop in Drieborg

DRIEBORG – Op woensdag 26 augustus 2015 organiseert de vereniging dorpsbelangen Drieborg in samenwerking met de Atletiek Vereniging  Aquilo Winschoten en de sportvereniging Drieborg een trimloop door de prachtige polders bij Drieborg. Deze trimloop heeft als naam de polder oogstloop meegekregen.

Er is een 4 en een 8 mijl parcours uitgezet. Ook voor de kinderen is er een mini parcours van 600, 1200 en 1800 meter door het dorp.
De inschrijving start om 17.00 uur op het Lubbert Bruins sportpark op Drieborg en de inschrijfkosten zijn 1 euro voor de kinderen, die in drie leeftijd categorieën zijn ingedeeld, te weten 4 t/m 7 en 7 t/m 12  en 12 t/m 15 jaar. Voor de volwassenen is het  inschrijfgeld 4 euro.  Deze loop is bedoeld voor geoefende lopers vanaf 14 jaar.
De aanvangstijden zijn 18.00 uur voor de kinderen en de 4 en/of 8 mijl 19.00 uur.
Er is kleed-  en douche gelegenheid op het Lubbert Bruins sportpark. Voor iedere deelnemer, groot en klein, is er een passende herinnering aan deze trimloop, die buiten de sportieve uitdaging ook een prachtige blik geeft  op de polders in oogsttijd.