Cursus ‘We wandelen een ommetje’ voor 70-plussers

VEENDAM – De gemeente Veendam organiseert, in samenwerking met het ouderenwerk van Stichting Compaen, de cursus ‘We wandelen een ommetje’.  De cursus is bedoeld voor mensen die niet zo ver kunnen wandelen, maar dit langzaam willen opbouwen. Ook mensen met een rollator kunnen meelopen.
De start is op maandag 14 september 2015 om 15.30 uur. Er wordt ook gewandeld op de maandag 21 en 28 september 2015 en 5 en 12 oktober 2015. De wandeling vertrekt vanaf het Indoorcentrum aan het Jan Salwaplein in Veendam. De wandeling duurt ongeveer een half uur. Na afloop wordt er gezamenlijk iets gedronken bij het ouderenwerk van Compaen.
Om deel te nemen aan deze wandeling is aanmelden noodzakelijk. Dit kan tot en met 11 september 2015 door een e-mail aan teamsport@dekompanjie.nl of telefonisch op 0598-652302.Deelname is gratis.