Zingen in de Kerk van Leegkerk

Kleintje_Cultuur_ZingenGRONINGEN– Op zoek naar een leuke activiteit met kinderen? Ga naar Kleintje Cultuur in de kerk van Leegkerk, aan de rand van de stad Groningen. Zondagmiddag 25 oktober is de tweede editie van Kleintje Cultuur. Deze middag staat geheel in het teken van zingen.

VRIJDAG kinderkoor
Zingen is leuk! Daarom kunnen kinderen van vier tot en met twaalf jaar tijdens Kleintje Cultuur meezingen met het VRIJDAG kinderkoor in de kerk van Leegkerk tijdens Oktobermaand Kindermaand. Lies Akkerman leidt dit koor op haar eigen enthousiaste wijze. Er wordt wereldmuziek gezongen, leuke canons, musical- en pop en misschien zelfs opera. Kinderen leren tijdens het zingen goed naar elkaar te luisteren en ontdekken zo hoe leuk het is om meerstemmig te zingen.

Kleintje Cultuur
Bijzondere Locaties Groningen, Stichting Oude Groninger Kerken en VRIJDAG organiseren samen Kleintje Cultuur in de kerk van Leegkerk: gezellige culturele middagen voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Tijdens deze middagen zijn er leuke culturele activiteiten voor kinderen en kunnen ze gratis kennismaken met een zeer uiteenlopend aanbod. De activiteiten vinden plaats in De kerk van Leegkerk, Leegeweg 38, 9746 TC in Groningen.

Zingen, engelen maken en bouwen
De andere middagen in de serie Kleintje Cultuur zijn:
zondag 13 december: Vrijdag op Zondag / Lichtengelen maken
woensdag 23 december: BOUWWERK

De entree voor deze middagen is gratis.
leeftijd: 4 t/m 12 jaar (behalve de Lichtengelen workshop, deze is voor kinderen vanaf 6 jaar)

zondag 25 oktober 2015
start: 14.00 uur
einde: 16.00 uur

Zie ook www.blgroningen.nl/agenda