Galerie Rendez-Vous fleurt lege winkelpanden op

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

VEENDAM – Galerie Rendez-Vous heeft als doelstelling een leegstaand winkelpand aan de Promenade 25 te Veendam op een positieve manier onder de aandacht te brengen bij eventuele kopers en op deze wijze het straatbeeld met lege winkelpanden wat op te fleuren. Elke twee maanden wordt er amateurkunstenaars uit Veendam en omgeving de gelegenheid geboden hun werk ten toon te stellen aan een breder publiek dan alleen maar in eigen familie/vriendenkring. Vrijdag- en zaterdagmiddag zijn er twee personen op vrijwillige basis aanwezig. Aan de kunstenaars wordt gevraagd, indien mogelijk, hier ook aan mee te werken. De organisatie vraagt een bijdrage in de kosten van 25 euro per maand. Mocht er een werk worden verkocht dan dient 10% van het verkochte te worden afgedragen aan galerie Rendez-Vous. Zelf meedoen kan ook. Opgeven kan via rendezvousgalerie@gmail.com.