Bekerwedstrijd voor V&Z Veendam

VEENDAM – Er werd een bekerwedstrijd gespeeld en dat was Kuko Kozijnen – De Woldstreek. Het was een spannende wedstrijd en het leek erop dat Kuko Kozijnen deze ging winnen, maar daar dacht De Woldstreek anders over en kwam van een 3-1 achterstand heel sterk terug en won dan ook verdient met 3-6, waar van Wenden er drie van maakte.

De loting is inmiddels geweest en staat ook al op de site onder de uitslagen. Deze wedstrijden worden waarschijnlijk in week 8 of 9 gespeeld in 2016. In de hoofdklasse werd een wedstrijd gespeeld en won Rainbow Events de Pekelder derby met 2-5 tegen Draaijer Schilder. Osman Gazi speelde twee keer in de eerste klasse en er werd ook beide keren gewonnen. Maandag werd Xelvin met 9-3 aan de kant gezet en scoorde S. Ylmaz drie van de negen en vrijdag werd met heel veel moeite gewonnen van Clias/v.d. Laan Verzekeringen. Osaman Gazi kwam met 1-0 voor, maar direct na de rust maakte binnen een minuut Clias dit ongedaan en stond met 1-2 voor. Bij 2-4 ging de vermoeidheid een rol spelen bij Clias en daar maakte Osman Gazi gebruik van en won met 4-6. Een gelijkspel was wel verdient geweest voor Clias dat zeer goed speelde en van der Laan de vier goals maakte en S. Ylmaz er drie maakte voor Osman Gazi. Ciseaux D’or – MF Shipping werd pas in de laatste minuut beslist in het voordeel van MF Shipping. Het was 2-2 en beide teams kregen nog veel kansen om te scoren, maar beide doelmannen stonden ion de weg, maar in de laatste minuut was het toch nog raak voor MF Shipping en werd er toch nog gewonnen met 2-3.

Osman Gazi en MF Shipping staan bovenaan en met een wedstrijd minder en een punt minder staat Autobedrijf Smid. Beste Hypotheek drukte Vireau Bloemen nog verder in de problemen door met 4-2 te winnen. Ook hier bleef het lang spannend en werd het ook pas op het laatst beslist in het voordeel van Beste Hypotheek. Vireau Bloemen blijft onderaan staan. In de tweede klasse kwam Werkmax weer naast Kuko Kozijnen te staan in de top door te winnen van Boomkwekerij Bijmolt met 1-4. Kruit en Kramer won met 2-7 van OLRO Workwear en heeft de laatste plaats nu overgedaan aan Boomkwekerij Bijmolt. Van Essen scoorde er drie van de zeven.

In de derde klasse werd J W Bouw op een nederlaag getrakteerd door SCA Hygiene. Deze wedstrijd was een leuke wedstrijd om naar te kijken met veel doelpunten en SCA Hygiene aan het langste eind trok. Het werd 8-6 door onder meer drie goals van Bisschop van SCA Hygiene en voor J W Bouw scoorde P. Buurmeijer vier van de zes. Regioisolatie – Smurfit/Kappa werd 3-1 en dat kwam mede door dat Smurfit/Kappa maar met drie veldspelers aan trad. Onderin pakte Galacticos 3 het eerste punt door gelijk te spelen tegen SC Wiebri. Koploper Riviera United won met 6-0 van Euromail. In de vierde klasse had koploper Afterbeat nog al wat moeite met v.d. Wiel. Het werd uiteindelijk nog 5-2. Avebe won van CGKV De Kandelaar met 6-10. Voor de doelpunten zorgden voor Avebe Bos drie, v.d. Meulen twee en Uuldersma maakte er vijf en W. Kleiweg maakte er vijf van de zes voor De Kandelaar.  Het bestuur van V&Z wenst iedereen prettige kerstdagen en een sportief en gezond 2016. We beginnen weer op 6 januari met de competitie.